September 20, 2013

SHAWL ♥



hye blogger semua.

meyh cnie meyh nak share something ngan korunk. hrmmm antara shawl ngan bawal ?, ohh maybe erin lebih prefer shawl sebab erin tak pandai sangat pakai bawal plus tudung bawal macam tak berapa sesuai ngan bentuk muka (eh? yeke?) . sebab kalau perasan muka erin bulat macam bola. hahaha. tapi belasah je pakai if  malas nak belit2 bagai too. haa lagi satu erin tak pernah pakai tudung yang awning. tengok orang pakai chantik, tapi tak kena dengan muka. so simpan buat koleksi bagi kakak. (biarpun dorang yang belikan. HAHAHA.)

now koleksi tudung n shawl banyak sangat. hahaha . dari dulu memang erin jenis suka beli online. bukan shawl je, baju n bracelet pun pernah. tapi kena pandai pilih jugak la kan. takot kena tipu . hehe . err cakap macam tak pernah kene tipu kan. pernah je sebenarnya. HAHAHAH


haa, gambar yang kat atas too antara shawl yang dah lama sangat erin nak beli. tapi asyik habes stok ! giler laris kaww. so aritoo dorang post cepat-cepat erin beli, bahahha . semangat sangat . nah amik 3 erin beli. hahaha . erin beli online kat instagram ! murah pun murah. too yang cepat pegi chop! . owner dye pun baik dan yang penting boleh dibuat bergurau. AHAKS. haa shawl nie erin suka sebab material cotton or polyster. pastoo shawl nie besar dan jugak lebar. haa lagi satu shawl nie tanak pakai pin banyak2 pun oke sebab dye stay kukuh macam too. kukuh kaw. (pahamkan je la ye.) nie erin pakai satu pin je.


























n dis one, erin dapat free. hahaha. material dye sedikit licin tapi besh jugak senang bentuk. kehkehkeh. dah macam promot dah. sat g nak jadi tauke online shawl jugak la (tauke ke taugeh?)

p/s : plez abaikan muka yang macam2 jenis too. gigi tetap wajib sorok! hahaa . oke denn byeee !

2 comments:

Anonymous said...

nice n beautiful... boleh jd promoter brg gak nie..

Cici Eryna Azrai said...

hahaha . promot gula2 kapas je boleh. bahahax =)