September 16, 2013

HILANGKAN SEGALANYA ♥


Assalamualaikum blogger ! selamat pagi. 

hobi cik erin memang update belog pepagi, sebab memang tyme cengini beliau belom tido. harharhar. sebenarnya belog nie boleh dijadikan medium untuk meluahkan perasaan. (walaweyh ayat tak boleh pergi !). selalunya orang akan tanya ade problem tak? ade problem tak?.. dan seperti biasa jawapan saya TAK!. entahlah mungkin erin nie jenis memendam sangat. memendam okey bukan pedendam. asal macam pelik je bunyik ayat aku ?? oke abaikan  -_-"

erin sebenarnya tak kesah dengan semua yang pernah jadi nie. erin anggap semua nie dugaan.  dan mungkin dugaan nie boleh mematangkan lagi diri nie. dan mungkin juga erin boleh belajar menjadi seorang yang lebih tabah. mata yang selalu tidak dapat menyembunyikan segalanya. waduh emosi dipagi hari pulak. ehhehe, cici tak harapkan apa-apa pun just berdoa supaya dapat hilangkan segala yang pahit nie. perasaan yang mungkin sangat membunuh. hamboihh sampai membunuh. propa lah banyak. hahaha .

okelahh. back to normal. hahaha. now ade problem. siyesly, kenapa tarikh konvo bole sama ngan kazen kawen. adeh adehh. erin plak photographer dorang. dah cano? terpaksa pilih satu tarikh. or tak pegi konvo? hahaha padahal kau pun confuse nak pegi konvo ke idok kan cik erin. plez jangan bagi alasannn. hahahha. now pulak erin dok siapkan doodle sticker untuk kakak. sume orang nak kawen nie hoiii. tape erin, bagi dorang dulu, kau kemudian tape.. hahha. (choii, belom keje ade hati nak kawen, macam ma setuju. kaki makan dia nanty. haha)

yawwnnnnn... ehhhh tetibe pulak rase mengantokkk. lagi sekali propa dye dah datang . hahaha . babaiii korunkkk. 

3 comments:

Anonymous said...

hope smua nya ok.... hepy2 salu...

NinaAz said...

Cute erin♥

Cici Eryna Azrai said...

hehe . sis pun same . ♥

insyaallah. thanks^_^