August 22, 2017

MEMORIES ♥

ASSALAMUALAIKUM KORUNKK SUMEEE…..

Haha tak payah nak korunk sangat lah. Ang sorang ja bace .muahahha. dah nak hujung taon baru nak update belog. Xcelly banyak weyh post yg dah kami taip. tapi kami tak share ja. Ade je bersawang dalam list post tu. muahahha .jenis cerita tak habes , takat tu ja . pastu nak update sambong cite tu. Dah tak ingat. maklum lah. Factor umur sekarang memainkan peranan penting. Weheeee.

Now nak update yang kami sangat heppy, tak tahu pasai pa. mybe sebab semua mende terkumpul dalam hati dah terluah kot. Dari 2013 ang pendam. Semalam ang luahkan sebab pkir ke depan. Bukan cite dye tak pk ke depan selama ni. Just tersekat sikit je. Sebab tu even ang da ade relation yang baru. Ang tetap rase sumthing yg kurengg. Saya mintak maaf sape yang terlibat .

Now im free. Alhamdullilah 5taon jugak ang pendam rin. Taniah untuk diri sendiri. Hahha.  Tak tahu nak kata apoo.

And tak lupe utk kesah silam. thank youuu untuk semua. Yang pahit dan jugak yg manis semua bagiku terindah ku ingati buat selama lamanyaaaaaa. Nampakk nyanyi siappp . haha. Tapi lagu tu lahh . semua dah hadap and move on . eh bukan kata tak move on taw selama ni. move on je . maybe tak 100% . so kami nak akhirkan kat sini ja la sume cite. Korunk lah bagi kami banyak lagu dulu. Dah klu terdengar. Terdengar okay. Dah teringat . haishhh. Hahha . tak marah .luahkan ja. Semua pun jenis luah pakai lagu. Semua pulak deep .konon lahhh . konon2 ja . awak awakk. Jangan terasa taw . saya random ja .kalau terasa tu . anda lah tu . muahahhaha.  Entah lah kami rase zaman dulu bercinta indah sangat . kahkahkah. padahal tak jumpa ppn . knl dlm tenet ja lebih. Bole jadi siyes smpai sekarang . kire siyes lah tu sebab kami ingat semua kenangan tu . kami move on weyh .jangan salah pahm . hahha .

Banyak pulak lagu sedih time kami update ni . anuar zain  lagu sedetik lebih pulokkk .parokkkk . hahhaa . tapi kami xingat lagu ni berkait ngan sapaaa .ohhh okay ingat . hahha. Tajuk utk post kali nie maybe untuk selamat tinggal kenangan silam . hahhaha .

Haish banyak2 . lagu ku ingin kamu, apa ertinya cinta, memori tercipta,kekasih tak dianggap,jangan bilang tidak , one in a million, lagu kita. Tapi paling klakar bile lagu kekasih tak dianggap . tak tahu kenapa kami seram dengar lagu tu. Time tu dah malam ke siang eh . lupo . dah seram muzik dye lagu tu . nak plak lagu tu tetibe loading tersekat . kesahnya sebab wifi slow . hahhaaha . kami p wat kalut habaq kat depa scary lagu nie. sudahnya kena marah xnak dgr sudah . bwahhahahahha .  
Sebab apa kami cakap dlu syok indah bercinta .sebab maybe bebudak lagi . tak de pk ape sangat pun . takat tu ja . sekarang kalu pk harus la kedepan means kawenn . aduhh malu plakk . hahha .kann setuju takk . indah weyh . dulu memula start upin ipin . cite dye xsmpai 5mnit je dlu pukul 7mlm xsilap . kami baru start masuk kolej time tu . xboleh nak tgok tv . mangsanye depa tu lah dok cite kat kami. Gigih bukann .hahha . pastu jadual study ang depa aturkan . boleh kata jadual harian . time stdy mkn solat .lengkap . nak nak plak depa jenis yang kaki study .jenuh la ang dok ikot jadual depa tu . huishhh . stdy depan lappy weyh . jangan slh paham . dah cakap kesah kami bercinta online ja. haha . so stdy depan lappy bukan ape , bukti study baq anggg . bukak la webby time stdy tu . ang tgok dye stdy , dye tgok ang stdy . -_-“ gigih nye time tu . tak sangka. Hahahaha . clapclap  =p

Ini kesah dulu . and now saya dah bukak buku baruuu . selamat tinggalll kesah alam fantasi ku . yehaaa . next post tak tahu bile , insyallah nak post pasal preparation becausseeee….. okaybai , 

January 9, 2017

New year

Hyee assalamualaikummm.

Permulaan new year yg tak seberapa bgus. Biase tgok drama kt tv je. Sekali terkena kt sendiri. Subhanallah. Semoga lebih kuat dan cepat sembuhh cici.

Okbai.