March 20, 2013

WEBSITE AND DOODLE ♥

Assalamualaikum


haa bole agak tak ape mende kat atas nie ? haha . macam klakar pown ade kan . mood untuk doodle tetibe datang. sebelum nie erin belom pernah lagi doodle kereta semua too . (sebab too macam buruk je tengok) . biase erin doodle muke sendiri sahaja ( pown buruk jugak . haha ) . too pown tyme free la . ohh erin ta biasa doodle pkai photoshop , erin lebih suke doodle pakai software paint tool SAI . lagi sonanggg !

seharian buat semua nie . xcelly untuk FINAL YEAR PROJECT nie erin pilih untuk wat web development . so erin develop satu website . kalau korunk tengok opkos bole teka da kan , yesss ! website untuk institut memandu . haha . nie juz lakaran kasar . tataw yang lakaran 'halus' camne . bahaha . tunggu je la nanty yekk.

dulu tyme diploma , untuk projek final erin wat multimedia CD interaktif . nak tengok tak ? haha . kejap kejap . erin cari balex yang dah printscreen . jangan gelak tahu . ini cite bebudak dulu . ahhaha .


tengokk , haha , projek erin yang tyme dip dulu . hahaha . macam klakar pulak bile tengok sengsorang CD interaktif nie . hahahhaha . tetibe ingat balik tyme sibok dok wat dulu . tido ngan lappy  makan ngan lappy dan yang paling penting lappy ta penah shutdown sampai la hari prezen . pengalaman yang takan pernah lupa!

harap FYP untuk degree nie berjalan dengan lancar dan  semoga semuanya dipermudahkan . amin  =) 


dengan muka poyo nak mengundur diri , aceewahh , ahhaha . tido dulu yee korunk . mate pedih dah . babai

4 comments:

IFA Athirah said...

wohoo.cool lah reti buat bende2 tu.saya tak reti ^_^

Cici Eryna Azrai said...

Hehe. biase je too dear. Try la wat gak. Ta ssh sgt. ^_^

reza ahmad said...

blaja multimedia ke? :)

Cici Eryna Azrai said...

tak jugak . stdy kos IT . so multimedia too subject sampingan . bljar basic saje . hehe . banyak main coding .