April 2, 2013

REAL LIFE ♥

hye assalamualaikum

ingat erin lagi tak ? . helooo erin kat sini haa . errrr. lame sgt da ta update . selalu masok draft je mampu . lupe ade belog kaluu . ZZZzzz . ini memang kehidupan sebenar budak final year . (hamboi skema sangat ayat). ya ampun , lepas siap satu, next and next assignment datang dan jugak tertunggak . kesalahan sendiri jugak tak buat tyme cuti semester dulu . ehh tapi dulu buzy ngan praktikal , oke STOP Erin . ini semua alasan . tapi tapi memang too sebabnye .  (-_-'')

untuk semester nie memang tade class sangat , just banyak habeskan mase kat umah ngadap lappy sampai pagi . naik juling mata nie kekadang tengok coding , hahaha . haa yang eksaited sangat sekarang erin tunggu cuti mid-term 20hb 4 . tyme cuti nie ade job, yeayyy ! tadi ma cakap ade orang nak booking photoshoot for engagement . next nanty bulan 12 untuk wedding . yippi ! actually lame giler da erin ta pegang camera . rinduuuuu nya lahai !! (ma ? oke.  my mom personal assistant erin . ahha . lovely personal assistant oke).

nak kongsi banyak info sebenarnya nie, tapi next entri la kowd . nak siapkan report yang dekat seminggu da dok taip ta abes2 sebab banyak main sangat . ahahaa . update blog pown sorok-sorok nie . roomate jalan sebelah erin bukak microsoft word . konon dok wat report , bile roomate da ilang, elok pulak bukak belog . bahahahha . korunk mesti pernah wat kan kan kan . baik ngaku cepat . hahaha . kbaiii.


SELAMAT MALAM 

4 comments:

NinaAz said...

Hi erin comel. Mcm heliza pic atas. Btw. Jom join first GA nina yea ♥

Paradise Gal said...

komot-komot muke kembungkan pipi.. hee.. hi. assalamualaikum. singgah blog kamu ye dik

Cik Yatt said...

hye sis comey. sggah sini :)

Cici Eryna Azrai said...

hye semuaaa . ^____^ . thanks singgah . ehhe