March 13, 2013

ALHAMDULILLAH ♥

Assalamualaikum .

masok hari nie dah 3minggu kat KL, pas da habes cuti sem yang hampir 2bulan kat umah . haha . haipp haipp , bukan goyang kaki cuti aritoo. kene praktikal tapi kojap ajo. rasenye dalam sebulan lebih je . korunk pernah tak praktikal sekejap too ? haha . kami pernah  hoii ! biase kat tempat lain kalau praktikal tak kena wat final year project dah kan . tapi kitorang wat dua2 . hebat tak ? hebat tak ?

7 / 03 / 2013 - erin daftar untuk semester last . semester 6 . tapi ade sangkut sikit hal den delay ataupun pending untuk daftar. haha . so erin daftar lambat sikit . orang lain dah tahu lame dah result . erin ? haha . yang ado tak tahu lagi . too yang murung giler muke. muke tak puas hati memang selalu kuar kat muke nie .

so hari isnin erin daftar dan hari isnin jugak class dah start . gelabah jugak kan . yang masalah lagi nama erin dalam attendance class tade sebab belum full register. haha . haippp ! . tapi 1st class ohsem la sebab kejap je . so after abes class terus pegi sambong daftar . part paling gugur jantung harus la part amik result. hohoiii . dengan sengsorang erin turun naik lift g daftar . budak junior tengok pelik ku peduli hape . HAHAHHA.

oke, sambong part yang besh tadi, xcelly erin dah check result, cume tade average je . kolej kitorang ta gune pointer, kitorang pakai average . haa kat citu tade kua average . kat slip je ada . yang adoo sejuk je tangan . hahaha . pas amik je slip result, ta berani nak tengok . tengok sekali pandang je . hahh ?? hahh ? betul kee ? ya allah alhamdulillah , sangat berpuashati . syukur sangat ya allah . even hampir sangat nak dapat 1st claz . tapi sangat berpuashati . just kurang 5point nak dapat 1st class . insyaallah erin nak graduate dengan 1st class untuk degree nie . amin .

dan erin nak kongsi kat sini , maybe sudah lambat tapi erin pun dapat info minggu nie dari lecturer . sape yang dah nak abes study same ngan erin tengah tahun nie korunk boleh apply untuk study kat overseas . untuk yang ade FACEBOOK  korunk like dulu page Pasca2013 dan nie untuk daftar pemohon Daftar Pasca2013 . 14/03/2013 tarikh akhir untuk daftar . so daftar la cepat-cepat !! "saya rasa kamu semua layak - lecturer".

semoga kita semua berjaya !!


2 comments:

Nana Liena said...

ohoho..okay la tu resultnya.. moga teruskan usaha..hehe

Cici Eryna Azrai said...

Heehe. Insyaallah. Thanks . Aminn. ^_^