March 10, 2013

MASALAH SANGAT ? ♥

Assalamualaikum ..

 masalah sebenarnya selalu ade dalam hidup nie kan . tade masalah orang cakap tade FUN ! . eh ? fun sangat , HAHA . tapi erin percaya setiap masalah boleh diselesaikan antara lambat ngan cepat je . aceyhh dah rase macam pakar motivasi bercakap . mueheheh . memang dulu cita-cita nak jadi pakar motivasi .. ehhh ?

 tyme bermasalah memang erin suke berdiam diri, buat hal sendiri . bahahha . terok gak perangai dah bile banyak masalah kan . semua takot nak tegor. ade yang ingatkan erin putus cinta . ehhhh ?? . tapi kan bila ade masalah ke hape , family la yang paling memahami kita . yee takk ? tapi bila dah on call ngan ibu atau ayah , perasaan sebak too dah sah2 datang . nie pown satu lagi masalah , tyme hujan elok pulak line P1 nie . huuu . rase macam nak gigit tv pulak tetibe . punya susah nak update blog.
 
eh btw memang erin dah lame berblog , since 2010 mybe . juz tak active dan selalu private blog atas sebab2 tertentu (tertentu sangat padahal tade mase. huakakka). bile dibelek2 balex comment dari post yang dulu , tarraaaaa .. laahh cik EPAL penah komen kat post erin dulu . macamana bole tak perasan blogger yang pemes komen , terharu pulak tetibe , hahaha .




hehe . nampak tak . tahun 2010 lagi . tyme too erin dok sibuk wat projek last untuk diploma dulu . dan dulu tak tahu ape yang dok merepek lam belog . ohh ade yang tanya nape erin delete post dulu . satu je sebab , erin nak delete picture je sebenarnya . dah malas nak cari coding dye , jalan senang delete lah kan . "cerdik" lah jugak kekadang . muehhehe . okbai ^___^''


 hahha . picture ini diselitkan sebab macam bersesuaian dengan tajuk entri . kah3 . muke bermasalah . hee



dan nie muke yang bebas dari masalah . ohh kene sangat picture kau erin . hahaha . puihh . babai korunkk 

2 comments:

Anis Jazlan said...

Sys, why so comel? Hahaha erghhh *Jelly*

Cici Eryna Azrai said...

aloloolo . kamu pun comey la dear . ^_^