March 8, 2013

NEW LIFE, NEW POST AND NEW ME !

assalamualaikum sume..

sekarang erin dah 23 tahun , ya ampun betoi ke idok ?? haha . tua lah pulak teman rase. ehh ehh tapi rase muda lagi sebab still belom abes belajo , orang yang sebaya ngan erin dah kawen ciap ade anak dah sumee , weee suke sangat tengok . ohh lari topix dah . sebelum pape terimalah muke poyo dari empunya belog yang sedah lame menyepi , aceewahhh . haha


belog nie kalau tengok udah kosong sebab post yang lepas erin da delete dengan jaya nya . hhahaha . 89post delete dah macam kunyah lappy pulak rase . hahaha. tak caye try lah korunk delete yg korunk punyer .. oke lah nanti update lagi, banyak sangat plan biler dah bukak sem baru nie , miahahha . babai korunk.

5 comments:

Sophia Hany said...

comelnya awok..

http://kisahhidupku1999.blogspot.com/2013/03/today-is-sabtu.html

Nana Liena said...

happy birthday ya..hehe..me 21..ahaha..sedih an dh masuk alam 20-an..tak percaya..!

Cici Eryna Azrai said...

@Sophia Hany

alololo . awk pown comeyy ^_^

@Nana Liena

alaaa mude lgi too . nie da 23. hahahha . -_-

Anis Jazlan said...

Aaaaaa kita ada geng! Hihi Anis pun salu delete previous entry (:

Cici Eryna Azrai said...

Haha. Kann. Tapi syg pulak pa delete too. Wakaka